Balkenende IV

Portfolio

Wisselende tentoonstelling

Al lang geleden ben ik de tel kwijtgeraakt. Ik heb zoveel tekeningen gemaakt! Het is daarom onmogelijk om al mijn tekeningen hier te tonen. 

De selectie die ik heb gemaakt is niet gebaseerd op kwaliteit of op waardering. Ik heb geprobeerd een overzicht te geven van wat er voor mij is uitgesprongen of wat me specifiek is bijgebleven. Het is een ‘wisselende tentoonstelling’. Ik zal regelmatig cartoons toevoegen. 

Hiernaast Burgemeester Don Bijl van Purmerend. Ik heb hem heel vaak getekend. Hier ging het om bibliotheek Zichthof die ‘voor de Bijl’ ging. Een cartoon uit 2009.

Ben je nieuwsgierig naar een specifieke cartoon? Stuur me een bericht via info@frankm.nl. Ik zoek jouw favoriet graag op om hier nog eens te plaatsen. 

Cartoons voor de krant

klik hier voor portfolio

Cartoons in opdracht

klik hier voor portfolio

Overig tekenwerk

klik hier voor portfolio

uit het archief

Deze tekening heb ik gemaakt voor het Noord Hollands Dagblad, editie Waterland.  

De tekening is uit 2003, niet lang daarna ging ik over naar waterverf. Waar ik in het begin van mijn ‘inktperiode’ nog lang zat te zwoegen lukte het me hier al met vlotte pen iets neer te zetten.  

Ik hoefde ook niet meer op de fiets naar de redactie; ik had een scanner – dat was heel innovatief en het scheelde me enorm veel tijd.